Menu Kerst

Proevertje ‘BarResto’

Mousse van gerookte heilbot,

parelcouscous en mangocoulis

+++

Heldere bouillon van bosduif,

gerookte eend en kruidenroom

+++

Gebakken Sint-Jakobsvruchten,

crème van knolselder,

gekonfijte pompoen

en blanke botersaus

+++

Filet van wilde fazant, grondwitloof,

amandelnootjes en fazantenjus

+++

Kerstdessertje van chocolade volgens

de must van de kenner

 

 

 

95€ per persoon,

inclusief apero, aangepaste wijnen, water en koffie*

Menu verkrijgbaar op 24 december om 19u00

en op 25 december de ganse dag

*op 25 december eveneens verkrijgbaar zonder
aangepaste wijnen aan 65€ per persoon

Menu Nieuwjaar

Glas champagne, mousse van fazant,
ganzenlever, notengrumbel

en confit van sinas en ui

+++

Irish van garnaalfumet,

rivierkreeftjes en kruidenroom

+++

Filet van omegabaars, waterkersjus,
kruidenkorstje en confit van butternut

+++

Gebakken hertenootje, grondwitloof, knolselder,
crème van woudvruchten en sausje van veenbessen

+++

Nieuwjaarsdessert

 

 

99€ per persoon,

inclusief apero, aangepaste wijnen, water en koffie

Menu verkrijgbaar op 31 december om 19u00

en op 1 januari de ganse dag

*op 1 januari eveneens verkrijgbaar zonder
aangepaste wijnen aan 70€ per persoon

Menu 1e werkdag

Duo van kaas en garnaalkroket

+++

Steak, slaatje, frietjes en

saus naar keuze

of

Zalmfilet met fijne groetjes

en witte wijnsaus

+++

Dame Blanche

 

 

40€ per persoon  zonder dranken

Menu verkrijgbaar op 2 januari de ganse dag

HOME

© Copyright 2015 | Idea reclame | All rights reserved